Fyra år som turfare

Den 13 januari var det fyra år sedan jag började turfa. Det har jag aldrig ångrat, även om jag ibland undrar om det borde vara en diagnos att vara turfare. Under det gångna året tog jag endast 8147 zoner, vilket är en nedgång från 9267 zoner föregående turfår. Också vad gäller unika zoner har jag varit mindre aktiv med endast 681 nya unika mot 1139. Ändå är jag nöjd med mitt turfande. Föga anade jag, att jag efter fyra år skulle ha gjort 34138 takes fördelade på 3689 unika zoner.

Under året tog jag Norwegian Explorer efter en turfresa till bl.a. Tromsö, Bergen och Kristiansand. Resan avslutades i Oslo, som jag dock hade besökt tidigare. Nu väntar ett nytt turfår med förhoppningsvis fler unika zoner och nya regioner. Jag kan redan konstatera, att året har börjat bra, eftersom jag inte hann skriva detta inlägg direkt, men om det skriver jag inte nu.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s